středa 7. prosince 2016

Smashbox

Můj týden začal velmi příjemnou událostí a to uvedení kosmetické značky z LA – Smashbox.
V České republice proběhlo představení portfolia produktů Smashbox v prostorách pražského fotostudia Letná Studios pod vedením Pro Make-Up Artisty Willa Malherbe, který během 19 let své kariéry pracoval na módních přehlídkách a beauty eventech od Moskvy po Milano, od Kapského města po Kodaň, a od New Yorku po L.A. Jeho práce se objevily v mnoha módních časopisech jako například Elle, Glamour, Grazia, Cosmo a Harper’s Bazaar.




 Kosmetické produkty, atmosféra, občerstvení i prostory byly úžasné. Pro cosmetic freaks to byl ráj. Široký sortiment kosmetiky Smashbox jsme si mohly ihned vyzkoušet, nalíčit se, nebo se poradit přímo se Smashbox coachy.

Následovala prezentace, která byla doprovázena jak samotnou aplikací produktů na modelce, tak i promítání na obrazovce. 
Největší vychytávkou je, že na obrazovce celé líčení vypadá stejně intenzivně a precizně jak v reálu..a to je pro bloggerky, youtuberky, ale třeba i celebrity na červeném koberci největší plus.


















 Produkty Smashbox exkluzivně prodává síť parfumerií Douglas – v Praze v OC Chodov, Nový Smíchov, Palladium, Debenhams a Černý Most, v Brně Olympii, v Ostravě v OC Nová Karolína a v OC Plaza Plzeň. S výběrem produktů na prodejnách pomáhá vyškolený team ambassadorů.






1 komentář:

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger