pátek 29. ledna 2016

polaroid love

Miluji polaroid!
Je to kompaktní foťáček, který s sebou tahám hodně často, většinou na události, nebo akce odkud si chci odnést fotku, nebo vím, že by někomu udělá radost.
Ikdyž žijeme v době, kdy není o přístroje kterými se dá fotit nouze, i díky své škole se přikláním ke kouzlu klasické fotografie - a to právě z 90 let.
Vždy mě fascinovali fotky rodičů v albech, které si pečlivě sestavovali aby nám to jednou mohli ukázat...a ikdyž už všichni máme spoustu fotek v počítačích, chci se vracet k věcem, které sice zaberou více času, ale mají své osobité kouzlo...a to právě uchovávaní fotografií.
Polaroid je výhodný v tom, že fotku máte vyvolanou za chvilku (na rozdíl od analogu, který musíte zdlouhavě vyvolávat a pak ještě zvětšovat na fotopapír). Netrvá dlouho a už si můžete svou fotku uchovat v albu. Další výhodou je, že nemusíte zdlouhavě přemýšlet nad nastavením času, citlivosti, clony...fuji film, která vlastním já má 5 automatických režimů, které si zvolíte podle osvětlení a woala..fotka už je na světě.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger