neděle 13. května 2018

Spring greens




Jaro jaro a do třetice Jaro!
Dny jsou krásnější, teplejší a slunnější..
Dlouhé kabáty a chlupaté kožichy jsou úspěšně „zazimovány“ a přišla na řadu vlna trench coatů a kožených bundiček!
Každý rok píšu, jak moc se na tohle období těším a jak ho miluju!
Ráno se mi vstává mnohem lépe. Mám víc energie a větší inspiraci psát, fotit a sdílet se. Taky tak milujete jaro? (teda pominout to nejhorší období alergií, kdy se v noci dusím, kvůli pylu řepky olejky).







Setkávám se s lidmi, kteří na jaro nadávají, skrz to, že neví co si obléci, aby s sebou nemuseli táhnout „milion věcí“. Ráno je jim zima a odpoledne už všechny svršky drží v rukou, zničení.

Já k nim tedy nepatřím. Konečně je přece šance, ukázat svůj outfit!

Letošní trendem jsou bezesporu barvy a experimenty s nimi. Mým prvním jarním kouskem se stal tenhle zelený křivák (prodává Mango).

Každý outfit skládající se z neutrálních barev skvěle oživí.  Křiváky si vždycky kupuji větší minimálně o číslo. Za a) mám dost široká ramena. Za b) pro případ, kdyby mi byla zima a potřebovala bych pod bundu nacpat o vrstvu navíc.


Must have kouskem jsou určitě nějaké fresh bílé tenisky. Nepostradatelnou součástí jarního botníku. Vhodné pro procházky městem nebo odlehčení elegantnějšího outfitu, třeba kostýmových kalhot. Dlouholeté klasika – Nike Air Force 1 low.

Tímhle, ale mé jasno v jarní obuvi končí. Jelikož nejsem velkou příznivkyní otevřených bot a špiček, hledám nějaké ideální boty na teplejší jaro/léto.
Takže se obracím s velkou prosbou na Vás! Podělte se s tipy na vaši oblíbenou jarní obuv – ať už značku, typ boty, nebo  konkrétní odkaz na internetu.

Budu moc vděčná!








leather jacket: Mango | t-shirt: Topshop | pants: Zara | sneakers: Nike Air force 1 low | sunglasses: Na-kd fashion
*na Instagramu mi přišlou spoustu dotazů, ohledně těchto brýlí se žllutými sklíčky, Pokud si je budete chtít koupit přes Na-kd, můžete využít 20% slevu při zadání voucher kódu vaness20






2 komentáře:

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger