pátek 22. prosince 2017

NYCE - péče o vlasy









Velice obdivuji blogerky a influencerky, které zvládly v tomto předvánočním shonu dělat Give- aways nebo Give-mas nebo jak se to jmenuje. Jedna z mých oblíbených blogerek Alex dělala snad každý den nějakou Giveaway. Je vidět, že je do blogování a své práce opravdu zapálená.
Já byla ráda, když jsem stihla dojít na přednášky ve škole v  čas a za to, když mi vrátný vyzvedl zásilku. (Dneska jim budu ještě muset upéct banana bread za jejich trpělivost.)  

Možná by se tento článek více hodil tak měsíc před Vánoci, můžeme to vzít z jiné stránky a to tak, že si po svátcích můžeme udělat radost i my.








 Nevím jak Vy, ale já dárky dost hrotím. Ať už jsou k Vánocům, nebo k narozeninám. Je to pro mě velká událost, takže většinou nakupuji argumentem „no co, je to táta, tak si to zaslouží“. Hlavně dárky dávat a vidět, že obdarovaný to nečekal, mě velmi raduje a uspokojuje.

Takže dneska můj článek je věnovaný vlasové péči NYCE – New YorkCosmetic Experience-
Takže pokud to děláte jako já, že až po novém roce se dáte pořádně do kupy, můžu Vám doporučit tuhle vlasovou péči jako self treatment .




NYCE LUXURY STYLING FINISHING HAIRSPRAY - lak na vlasy silný. Finální lak na vlasy. Dodává strukturu vlasu. Odolný proti vlhkosti. S vlasy se dá pracovat i po aplikaci. Rychleschnoucí, zároveň lze však snadno smýt. Ideální složení pro většinu účesů








Multifukční maska ve spreji 10v1. Ideální pro všechny typy vlasů. Luxusní přípravek pro získání dokonalé regenerace vlasů v jedné lahvičce. Použití: Na umyté ručníkem vysušené vlasy stříkněte v průměru 10x, závisí na pórovitosti a délce vlasů. Rozčesejte. Použijte fén nebo žehličku pro dokončení účesu. 



Kvůli modelingovým jobům a častým odbarvováním mám vlasy v celkem příšerném stavu. Úplně upřímně, až teď jak mám zničené vlasy si uvědomuji, jak je důležité se starat o svoje vlasy, alespoň stejně intenzivně jako o svoji pleť.
Když už chcete, ať vlasy mají nějakou kvalitu a kvalitní péči a regeneraci sáhněte po luxusnější řadě pro zdravé a krásné vlasy.
Jelikož moje vlasy jsou přesušené, vyhledávám olejíčky a bezoplachové kondicionéry- To jsou moje must haves.




Já na tuhle řadu přišla až v jednom kadeřnictví tady v Praze. Celá vlasová péče byla doprovázena právě těmito produkty (plus barva).
Abych byla úplně upřímná s výsledkem barvení jsem spokojená nebyla. Do týdne jsem měla vlasy flekatý.


Co se týče péče jako takové, k nim se stavím velice kladně. Po umytí jsou vlasy jemňoučké a lehce se rozčesávají. Já mám šampón a kondicionér pro barvené vlasy. Dále jednu oplachovou masku a dva balzámy na vlasy. Takže ikdyž mám vlasy už tolikrát barvené, jsem klidná, protože je o ně krásně postaráno. 




NYCE LUXURY CARE EVITA - rekonstrukční í šampon na vlasy. Šampon pro extrémní rekonstrukci poškozených vlasů. Již po prvním použití jsou vlasy viditelně zdravé, vyživené a hedvábné.



Děkuji NYCE za tyhle skvělé vlasové produkty a projektu beautyblogerky.cz 








1 komentář:

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger