sobota 28. října 2017

FALL (inlove) with Prague


Hlásím se že žiju a funguju!
Dnešní článek je prokládaný fotkami z Prahy, konkrétně z mé nejoblíbenější části a to z Vinohrad! Podzim miluju hlavně v těch slunečných dnech, proto jsem strašně ráda, že v den, kdy přijela moje ségra s manželem do Prahy, vzala foťák a vzniklo z toho tohle!




Podzimní procházky, kavárny a bistra…všechno je tu krásné. Za první 2 týdny co jsem tu žila jsem nachodila denně cca 13 km. Stále ale musím najít lepší alternativu pohybu, než jsou jen procházky!



Na sobě mám bílou krajkovanou halenku z h&m, kterou jsem koupila v Miláně. Tmavě modrá vrstvená sukně je z NA-KD a béžové kotníkové kozačky jsou z botovo.cz



Nevím, jestli jsem to už zmiňovala v minulém článku, ale už BYDLÍM! Jsem za to strašně moc ráda, protože to byl vážně boj o ty byty a doufám, že to nějakou dobu nebudu muset řešit!
Chodím i do školy, kterou jsem si taky vlastně vybrala na poslední chvíli. Původně jsem měla chodit na Newton college, ale po dvou dnech strávené tam, jsem prostě cítila, že to není to co bych chtěla studovat další 3 roky a díky Bohu jsem našla mojí momentální školu – Vysoká škola kreativní komunikace. Což je mi mnohem blíž než čistě ekonomická business škola – víc kreativní :D . Chears to this!







Konečně jsem blíž všemu tady v Praze. I když začátky v úplně novém městě nejsou nejjednodušší, mám furt poměrně aktivní program.  Stále jsem asi nezapadla do režimu a takového toho balancu, kde bych měla vyřešené všechno.
Stále sháním dobré fitko (cvičení) v okolí kde bydlím. Musím říct, že co se týká zdravého životního stylu, tak jsem z toho trochu vypadla. Moje nízko sacharidové stravování, už není úplně v mém denním režimu. Takže hodlám udělat i pár inovací v mém lifestylu. Měli byste zájem o nějaký článek co se návratu ke zdravému životnímu stylu týče?








Na závěr bych Vám chtěla moc moc poděkovat za nominaci v CzechBlog awards! Opravdu nevěřím, že už je tomu rok. Pamatuju si jak mi bylo líto, že nemůžu na galavečer, protože jsem byla v Austrálii. Vážím si nominace a zároveň Vás chci poprosit o hlasy.

Když jsem si procházela nominace, tak jsem viděla množství blogů, které vznikly v průběhu roku a vidím, že konkurence je opravdu obrovská. Nejsem natolik naivní abych si myslela, že blog skončí v kategorii Fashion na 5. místě jak loni, ale chtěla jsem Vám vyjádřit, že jsem vděčná za každý hlas a podporu!
  






   
Mějte krásnou sobotu!
Vaness
 

1 komentář:

  1. Krásný článek :) jaký obor studuješ na té Kreativce? :) slyšela jsem o tom, je to tak dobré jak se říká? jé to je super, že máš byt v Praze, tam bývají veškeré ty blogerské akce a tak :D a Vanessko, ty už nejsi zasnoubená? (snad to není moc osobní dotaz) ale jako blogerskou sledovatelku by mě to zajímalo ;)

    OdpovědětVymazat

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger