středa 31. května 2017

new in


Dobré středeční ráno Vám přeji! 
Dnes jsem si pro Vás připravila článek o pečujících produktech, které nejvíce zbožňuji a jsou to vážně skvělé vychytávky.. Tak se můžeme do toho rovnou pustit.


Začala bych nejspíš známým Olaplexem. Originální receptura (bez silikonu a minerálních olejů) dokáže znásobovat a obnovovat rozbité disulfidové vazby. Použitím Olaplex výrazně snížíte poškození vlasů při každém barvení. Dále přípravky napomáhají prodloužit trvanlivost barvy a dodat vlasům potřebnou péči.


Předností přípravků této značky je i to, že fungují prakticky na každém typu vlasů. 
Pro moje často barvené a upravované vlasy to byla jasná volba.






Další vychytávečku, kterou tu mám je tohle vyživující sérum na obočí a řasy. 
Amplifeye® Advanced Lash & Brow fortifier je účinný ve všech 3 fázích růstového cyklu řas i obočí. Toto silné růstové sérum využívá náš exkluzivní Amplifeye Renewal ComplexTM; složený z liposomálních nosicu obsahujících zakapsulované peptidy, bohaté na aminokyseliny, které zanesou až k cibulkám řas a obočí.
Botanické extrakty revitalizují a pěstí řasy i obočí a tím je celkový vzhled oka otevřenější, vetší s mladistvým vzhledem. Sérum proniká přímo do řasové folikuly a účinně působí. Jedná se o speciálně vyvinutý roztok, který obsahuje velice účinný komplex tří peptidů. Tedy řetězců aminokyselin,stavebních kamenů vlasů a řas. Součástí produktu AMPLIFeye Advanced jsou i vitaminy a přírodní výtažky např. ze zeleného čaje, pupalky, jablka a kopřivy.
Roztok se štětečkem nanáší přímo k folikulům, čímž může proniknout skutečně do hloubky samotné cibulky. Řasy i obočí jsou pak viditelně delší, silnější a mají větší objem. Je kompatibilní s Xtreme Lashes prodlouženými řasami.
AMPLIFEYE ADVANCED neobsahuje prostaglandin a je zcela bez chemikálií!
Najdete na webu Dermitage



A  mojí další láskou (a zvlášť na léto) je tahle nová Trussardi kabelka! Připomíná mi Coachella festival. myslím si, že je to ideální volba na léto. 

Zjednoduš si svůj život -kniha, kterou aktuálně čtu. Konečně mám čas si číst sama pro sebe a nestresovat se tím, jestli vše stihnu do maturity. 




Dámy, určitě jste řešily jak účině a dobře čistit štětce. Kromě toho, že tohle černé mýdlo je skvělé na čištění a odličování...nemůžu říct nic jiného, než velkou pochvalu i co se čištění kosmetických štětečků týče. 
 Revoluční detoxikační péče obsahující čisté rostlinné aktivní dřevěné uhlí, které účinně čistí pokožku od škodlivých látek z nečištěného životního prostředí (jemný prach, smog, kouř, jedy) a zabraňuje agresivním reakcím epidermální vrstvy, které kůži stresují.
Díky silným absorpčním a detoxikačním účinkům Aktivního rostlinného uhlí, tento produkt hluboce čistí pokožku tváře od  škodlivých látek, účinně odstraňovat toxiny, smog životního prostředí a dalších znečišťujících látek. Díky vysokému obsahu extra panenského olivového oleje, má silný hydratační a uklidňující účinek a zároveň protizánětlivé vlastnosti.


A moje největší záchrana! Když se špatně vyspím, nebo mám unavené oči a musím být ráno vážně fresh. Jsou tu tyto gelové polštářky pod oči! MILUJU TO!! 
K okamžitému zklidnění po estetických zákrocích a doplňková péče po operaci horních a dolních víček, laserových ošetření, mikrojehličkování. Intenzívní protivrásková péče díky převratné technologii, uvolňuje účinné látky až při styku s pokožkou.
Balení EyeCell obsahuje 60ks








Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger