úterý 25. října 2016

promod event





Minulý týden ve čtvrtek, jsem byla pozvána na představení zimní kolekce značky Promod. Tentokrát jsem nemusel absolvovat žádné dlouhé cesty. Bylo to totiž v Brněnském nákupním centru.
Osobně mi tahle značka nebyla blízká.  Vždy jsem volila obchody trošku s jiným stylem, ale musím říct, že mě výběr velmi překvapil. Bohužel jsem tam nenašla ani jedny kalhoty které by mi seděly. Nemyslím velikostí, ale jsem příznivkyně high-waist kalhot, které jsem v obchodě bohužel nenašla. Rovněž kožené bundy/křiváky mi taky nesedly. Co mě ale opravdu zaujalo a z čeho jsem nadšená, jsou svetry.
 Znáte to, podzim, najednou si člověk uvědomí že nemá žádné svetry, šály, vlastně ani boty. V zimní kolekci jsem narazila na velmi krásný pletený svetr v krémové barvě, který NEKOUŠE! Ihned jsem si vzala vel. L. Svetry si totiž kupuji vždy o jedno, dvě čísla větší, protože mám ráda oversized svetříky. Dále jsem si pořídila tílko na špagetových ramínkách a ve stejném vzoru i bomber. Těším se, až nové kousky pro vás nafotím.













Akce začínala v 7 večer. Na úplném zahájení jsem nebyla.  Každopádně po příchodu nás čekal welcome drink a něco na zub. Sýry, olivy, hrozny, francouzské bagety a nějaké sladkosti. Jídlo napovídalo, že nejspíš večer bude v duchu francouzském. A tak to také bylo. 
Obchod Promod si pro návštěvníky připravil zajímavý „úkol“ a to si vybrat  outfit ve stylu „francouzský večer“ a následně ho předvést. Kdo nejpřesněji vyjádří francouzský styl, dostává od Promod cenu. Nebudu to nějak protahovat. Outfity „soutěžících“ byli zajímavé a cenu jsem si shrábla já :D
Tajně jsem doufala, že jako cena bude např. náš vybraný outfit. Jak jsme si to nekombinovali, tak bychom si to mohly i nechat…a ono nic(((  

Celý večer nám slečny v obchodě velmi pomáhali a asistovaly a vládla tam velmi příjemná atmosféra.









soutěžní outfitek







1 komentář:

  1. Naprosto úžasné boty. Myslím ty tvoje, na platfomě. Nutně je potřebuji!! Odkud je máš prosím?

    OdpovědětVymazat

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger