čtvrtek 25. srpna 2016

STYLING/ model



¨


Ahoj všem, 
Chci se s vámi podělit o pár věcech, které se odehráli v mém životě za prázdniny. 
Jsem člověk, který hodně přemýšlí o své budoucnosti a řekla bych, že jsem i dost ambiciózní. Avšak vím, že věci, které se v mém životě odehrávají nejsou jen tak. 





Nepřisuzuji svůj úspěch sobě. Neříkám si, že já jsem tak skvělá a dokážu to či ono. Pro hodně lidí to mlže znít jako klišé, ale to jakým směrem jde můj život a mé sny…vše beru jako příležitosti a „dárky“, které mi dává Bůh.





To, že jdu do čtvrťáku si tu přečtete asi hodně krát, nicméně o to víc teď přemýšlím na to co potom.  Kam dál na školu, do práce atd..
Jsem kreativní člověk a mým snem je dělat v životě to co mě baví. Chci se rozhodovat podle toho, kde budu šťastná a budu v srdci cítit takový ten hřejivý pokoj. To je asi sen každého.
Díky mým pracovním cestám do Prahy, mé srdce se přiklání k pomaturitním životu právě tam. Za poslední 3 měsíce, jsem tam potkala tolik zajímavých a inspirativních lidí, kteří mě pouhým rozhovorem posunuli dál. Jsem velký milovník módy, fotografie, krásných fotek z cest, jídla, kosmetiky atd…
Blogování mě baví a doufám, že jednou se díky tomu dostanu dál než je můj stanovený goal.
Díky působení v modelingové agentuře, se mi otevřely dveře k něčemu, po čem jsem dlouho toužila a to je Styling. Souvisí to hodně i s módním blogem. Když nakupuju v obchodě s oblečením, jednotlivý kousek oblečení si v hlavě dokážu představit jako naprosto božský outfit.
Tak tedy, už Styluju a líčím.








Tímto vlastně spouštím novou rubriku na mém blogu a tou je WORK. Kde najdete mé stylingy prováděné na ostatních modelech/modelkách.
Samozřejmě, vše co tu kdy bylo na blogu, bylo stylováno mnou, ale teď se posouváme na další level.

model: Zuzana S. Photo: Ondrej Michalak & Vaness


PS: Zdravím i s Markétkou! :D 




2 komentáře:

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger