úterý 14. listopadu 2017

Díky Vám! CBA

Jelikož trpím lehkou nespavostí a nejvíce myšlenek na mne přichází večer, rozhodla jsem se sem napsat pár vět.


V první řadě je tu obrovské množství vděčnosti, které v sobě mám a dohání mne k slzám. Podpora, která se mi dostala je obrovská a tak nějak mě posouvá dál.
Došlo mi stovky dotazů o tom co se děje v mém životě a jestli jsou věci jako dřív. Nejsou.
Já už v předešlých článcích psala, že úplně takový ten razantní návrat k blogování se mi nedaří…a asi úplně upřímně můžu říct, že jsem poslední půlrok jsem blogu nedávala






Vím, že jsem si po minulé bloggerce roku řekla, že budu makat! A dokážu pracovat tak tvrdě, že moje letošní umístění bude o příčku vyšší než to minulé. I když já jsem selhala a moje aktivita na blogu nebyla ani zdaleka taková, jakou jsem chtěla mít, Vy, co mě sledujete jak na blogu a jiných soc. sítích mě neskutečně podporujete!
 Do takové míry, že jsem v TOP10 na Czech blog awards! A já Vám všem za to děkuju!

Musím říct, že už jen to být ve finále je pro mě obrovský úspěch a dá se říct, že i výhra.
Já se svými necelými 9 tisíci followerů na Instagramu, jsem v TOP10! Vedle blogerek které mají třeba 200 tis. (k tomu patří i ta závorka, protože stále nevěřím, že u některých blogerek je počet followerů úplně čestný, ale to necháme na jindy)

Zkrátka, děkuji děkuji, děkuji za vaše HLASY, které mi dávají motivaci se vrátit do toho krásného světa blogování (který miluju, ale okolnosti jsou někdy silnější).


 Děkuji, že blog čtete!
Že trávíte svůj čas dvoj kliknutím na moje fotky na Instagramu.
Jsem vděčná i za každou firmu, která mě osloví a vidí moji práci a přistupuje ke mně i k celé naší spolupráci profesionálně a individuálně. Každý člověk co se podílel a stále podílí na tom aby blog VANESS LOVES YOU by Vanessa Šunderjuk, byl takový je mi velmi vzácný.


coat, t-shirt, jeans: NA-KD | shoes: Premium fashion brands


Věřím, že to může být ještě lepší!
Doufám, že se budou plnit dál moje sny a vize i v tomhle ohledu. Například, že můj blog bude trošku světovější.
Možná  se konečně rozhodnu začít psát blog v angličtině, i když i po 10 překontrolování tam budou gramatické chyby. Nebo třeba psát víc otevřeně o modelingu a mých cestách (i když se necítím dostatečně úspěšná, hubená, vysoká abych si mohla dovolit psát o modelingu). Dále se například vrátit se k natáčení na Youtube. A mnoho dalších…

Drazí, do ukončení finálového hlasování zbývají dva dny. Budu ráda, za každý další hlas. Ovšem jak už jsem psala, pro mě je obrovskou výsadou už ta samotná nominace Blogerka roku v kategorii Fashion – top 10 v ČR.


Na finálový večer se nesmírně těším a budu na vás všechny myslet.
DĚKUJI
Vaness

2 komentáře:

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger