sobota 19. listopadu 2016

breakfast & Marina Bay





 Dobré ráno!
Máte rádi rána? Já je miluju!
 Vždy když ulehám do postele tak se těším na snídani. V Marina Bay se na snídaně těším ještě víc!
Musím říct, že co se týče kuchyně, tak Asie u mě je na první příčce. Zajímavé je vidět, že místní tu skutečně snídají jejich dobroty.  Fried-rice, smažené nudle, nebo takové ty knedlíčky, které byli např. v Kung- fu Pandě. Různé asijské polévky, dokonce snídají i všelijak upravované ryby! Sice to není úplně můj šálek kávy, ale určitě to byla zajímavá změna.




 S upřímným srdcem přiznávám, že Singapur zatím u mě vyhrává co se oblíbeností měst týče. Ve svém mladém věku jsem navštívila už docela dost asijských měst a musím říct že prostě tohle je zatím má srdcovka. Neberu jako samozřejmost, že cestuji do takových destinací a jsem vděčná každý den, jak svým rodičům, tak i Bohu, který tohle všechno stvořil a dal nám ty možnosti.


 Časový posun jsem kupodivu zvládla poměrně rychle a bezbolestně. Jediné co, tak jsem ráno neměla moc chuť k jídlu, což u mě není moc běžné. Pří čekání ve frontě u vstupu na snídani, hotel podával čaj a kávu – což mě celkem probudilo a dala jsem se do hromady.
Jsem zvyklá snídat lehká jídla, ovšem neznamená, že je malá! :DF
Většinu je to ovoce + nějaké ovesné vločky, oříšky, nebo jogurt/rostlinné mléko. Výjimkou jsou míchaná vejce (ale ty jím hlavně doma, protože je máme domácí). Dnes ráno jsem ovšem udělala výjimku a po vydatné dávce tropického ovoce jsem zkusila i něco místního. Musím říct, že to byla poměrně zajímavá změna, ale nejspíš zůstanu u mé klasiky. Mám ráda snídat ovoce, protože mi ráno dodá energii a je lehké.


 Po snídani jsme se vydali do nejvyššího patra v našem hotelu (57), kde jsme si zaplavali a kochali se nádherným výhledem na Singapur.! Ach










1 komentář:

Copyright © 2014 Vaness Loves You , Blogger